lauantai 11. tammikuuta 2014

hillereitä

älkää kysykö mistä otsikko tuli

heyyyyyyy :3
enää viikko yukiconiin! aattelin tehä tälläsen pienen infopostauksen, sillä vaikka tarkotus oli postata viikko sitten olleesta afterparty remake-miitistä ja siinä sivussa infoa yukista, nii mul ei oo hajuukaan missä mun muistikortti on joten sieltä ei todennäkösesti tuu sit lainkaa kuvia (kiitti kuitenki kaikille mukana olleille mahtavasta miitistä :3) Eli jos oot tulossa paikalle Yukiin ja haluuta vaikka kuvaa mun nukeista (psst, ännestäthän kyselyssä mitkä nuket otan paikalle? Kaks eniten ääniä saaneita lähtee mukaan, toinen lauantaina ja toinen sunnuntaina) tai vaikka vaan jutella mun kanssa jostain syystä emt, nii tulkaa ihmeessä moikkaamaan :) <3 älkääkä ujostelko, ois iha mahtavaa jos viittisitte tulla puhumaan!

saavun yukiin Eltsun ja Mantan kanssa, mutta toivottavasti törmäillään muihinkin tuttuihin ja kavereihin paikan päällä (: eli niiden kanssa nyt ainakin hengaan, eli jos bongaat paikalta kolmipäisen seurueen cossaamassa Riniä, Leniä ja Homuraa, nii tule juttelemaan!

eli cossaan siis akemi homuraa puella magi madoka magicasta, samaa kun viime vuoden frostbitessä c; laitan tähän vielä kuvan, niin tunnistatte mut ja ettei tää olis aivan kuvaton postaus


jos et siis vielä tajunnut niin olen tuo vasemmanpuolimmainen ^^

mulla ei ollu mitään sen kiinnostavampaa anteeks, toivottavasti nähdään yukissa ;>

heippa ~

ainiin, blogikauppaa on vihdoin päivitetty, eli käykää ihmeessä tsekkaamassa uudet tuotteet jos kiinnostaa nukenvaatteiden ostaminen, kiitos :* !

8 kommenttia:

 1. Mäkin haluun yukiconiin >u< käyn katsomassa ton kaupan :)

  VastaaPoista
 2. Hih, tosi söpö tuo sun cossi : 3 Toivottavasti nään sut/teijät sit siel yukiconissa C:

  minunsuloisetnuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Tuun yukiconiin, mutten cossaa ketään 8) ja tuskimpa uskallan tulla jutteleen :D

  VastaaPoista
 4. Ihana cossi, tuun Yukiin kans ja jos uskallan ni tuun moikkaamaan e w e"

  VastaaPoista
 5. Oooh la laa Ella miten ihana cossi! Vois tulla moikkaamaan jos nähään c; En kyllä varmaa viiti "Moi olen serkun-serkun-serkkusi paras kaveri" XD no, tuun varmaa ainaki pyytää, saako ottaa teiän adorableista cosseista kuvan 8)
  No, Yukiconissa nähdään!

  VastaaPoista
 6. Mäki olisin tahtonu tulla tonne ;__;
  Pitäkää hauskaa!

  VastaaPoista
 7. AEEEAAAA SINÄ TULET OIKEASTI YUKIIN OMG MINÄ ETSIN SINUT JA KUVAAN NUKKESI PUHKI!!!!!!!!!!! Ei oo todellista, saatan nähdä niin monta mun lempibloggaajaa (mukaanlukien sinä) ja öö liikun ton Onsku-noliksen ja Henna-nimisen tyypin kaa hihi plus laitan varmaan omaan blogiin kuvaa omasta asusta ^^


  *hyppii seinille koska siekin tuut Yukiin omg*

  VastaaPoista

Jos viitsit käyttää sen puoli minuuttia kommentoimiseen, se innostaa minua kuvaamaan ja postaamaan :)