maanantai 27. heinäkuuta 2015

we would be at home photo IMG_0148_zpso46mwnd0.jpg
 photo IMG_0141_zpsw18smpwj.jpg

heiiiii taas pienen tauon jälkeen, en jaksa alkaa selittelemään koska uskon että ketään ei kiinnosta mutta pyydän kyl anteeks poissaoloani. atm mul on kyllä ihan hyvä fiilis tästä blogista niin uskon että tää tästä paranee c: oon ajatellu että saatan alkaa postailemaan ehkä vähän muitakin juttuja kuin nukkeilua täällä, en kovin paljoo, todennäkösesti meinaa vaan vähän enemmän ei-nukke kuvia ja rupattelua muista asioista, mutta suurin osa ois vielä nukkeilua - kertokaa kommenteissa jos ootte jotain mieltä :)

btw vaihdoin ampun chipit niinku ehkä ekasta kuvasta saatatte nähä (???). nykyään tyttösellä on elishan stock-chipit, ja vaikkei kuvasta ehkä nää niin ne mielestäni sopii oikein hyvin!

anyway olin pari viikkoa sitten portugalissa ja otin sieltä sitte kuvia. mary oli mukana ja oli tarkotus kuvata sitä enemmänki mutta tilaisuuksia ei oikein tullu, pahottelen ~

 photo IMG_0486_zps4rkvnmt4.jpg
 photo IMG_0492_zpsyq26ditn.jpg
 photo IMG_0934_zpsrrjcbqwo.jpg
 photo IMG_0553_zpshbloygs4.jpg
 photo IMG_0939_zpszpoipfil.jpg
 photo IMG_0956_zps83fi8wni.jpg

• • •

muuten, järjestetäänkös nuukkemiittejä vielä? kun gosussa se ei selvästikään enää toimi mutta onko jossain muualla? jos tiiätte mitää niin kommentoikaa, itelläni on ainaki ikävä nukkemiittejä ^-^

lopuks vielä, jos teillä on jotain animesuosituksia nii kertokaa! ite katoin just your lie in aprilin ja sitä voisin suositella kovasti, varsinkin jos harrastaa/soittaa (klassista) musiikkia. ite nauroin ja itkin ja kokonaisuudessaan tykkäsin hyvin paljon c:

see you soon (hopefully) <3

6 kommenttia:

 1. nukkemiittejä pidetään nykyään aika paljon whatsapp-ryhmien ja instagramin kautta c:

  VastaaPoista
 2. Ouuu jes postasit*pomppii riemusta*
  Suloisia kuvia, olisinpa itsekin päässyt ulkomaille(!!) Ampun uudet chipit sopivat tyttöselle todella hyvin♥ Ja kuvasi ovat niin taidokkaita, että myös ei-nukkekuvia katselisin sinulta mielelläni♡

  lifewithmyhappydolls.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus ja eka kuva oli mahtava!!o3o Ihania kuvia ja kuvaat niin hyvin!o3o

  VastaaPoista
 4. Todella kauniita matkakuvia, ihanaa kun postasit taas! ♥ Lukisin mielelläni myös ei-nukkeaiheisia postauksiasi, kirjoitat hyvin ja ottamasi valokuvat ovat aina upeaa katsottavaa. c:
  Älä suotta pyytele anteeksi postaamattomuuttasi, itseäsi varten sinä tätä blogia kirjoitat! n___n

  VastaaPoista
 5. Siis miten oon voinut olla löytämättä tätä aivan ihastuttavaa blogiasi? OwO Onneksi tänne kuitenkin nyt eksyin! :) Aivan mahtavia ja hyvälaatuisia kuvia ^^ Oot todella taitava kuvaaja :3 Innolla jään seuraamaan mitä kaikkea tänne tulevaisuudessa postaat!
  t: kolmessadasviideskymmenes lukijasi ;)

  VastaaPoista
 6. Helsingissä sanomatalolla on 14.8 miitti viidestä kuuteen :)

  VastaaPoista

Jos viitsit käyttää sen puoli minuuttia kommentoimiseen, se innostaa minua kuvaamaan ja postaamaan :)