lauantai 24. maaliskuuta 2012

Servasin tietokoneen! ;P

Heiips.
Niinkuin moni ehkä huomasikin jo, olen saanut otsikkokuvan! Kerrohan mielipitees kyselyssä oikeella -->
Mutta siis, tajusitko jo? Aivan, olen saanut kameran (jonkun meiän vanhan romuläjän mutta kuitenkin) eli pystyn ladata kuvia koneelle, isn't that cool? Mut joo, otsikkoon liittyen: taistelin oikein kunnolla veren maku suussa tätä vatun konetta vastaan ton otsikkokuvan kanssa, ja sain puijattuu tietokonetta laittamalla otsikon tekstin niin pieneks (1px) et sitä ei näkyny ja vaan Paintissa tekemäni teksti näkyi. Ja kokokin on oikea xd Joo, teille se ei kuulosta pahalta mutta olin jo luopua toivosta mutta voitinkin maailmankuulun kilpailun Ella vs. Tietokone >:--D 
Saatatte ehkä odotta kuvia vai mitä? No täältä pesee niitä (joo tiiän laadun... >.<)


Tossa vikassa näitte vähän Maryn talosta jossa on ton makuu huoneen lisäks valmis ruokailuhuone sekä aloittamaton (>.<) olohuone :) Joo tiiän kuvii ei ollu paljon mut ei voi mitään, valitsin vaa parhaimmat.
 Noissa kuvissa näätte myös nyt itet tekemiäni vaatteita, kaikki muu on ite tehty paitti noi vaaleenpunavalkoset stock-sukat. Mitäs mieltä ootte? Kommentteja kuvista ja vaatteista, kiitos!
Eipähän tässä enää varmaan mutta ollukkaan... Paitsi että muistakaa osallistuu myös tohon Mitä halusit blogiini?-kyselyyn! Ja MUISTAKAA KOMMENTOIDA!!

Terv. Ebula & Mary-EllaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos viitsit käyttää sen puoli minuuttia kommentoimiseen, se innostaa minua kuvaamaan ja postaamaan :)